Γιατι σε Εμας

Γιατι σε Εμας

Μια σειρά από λόγους κάνουν το PHYSIOPAIN® group να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στο χώρο της αποκτάστασης:

Εξοπλισμος – Κτιριακες εγκαταστασεις

Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που περιλαμβάνει ότι χρησιμοποιείται παγκοσμίως στο χώρο της φυσικοθεραπείας/αποκατάστασης, σε ιδιαίτερα μελετημένους χώρους παροχής των υπηρεσιών με όλες τις απαιτούμενες άδειες από το κράτος και τους επαγγελματικούς συλλόγυς (ιατρικός και σύλλογος φυσικοθεραπευτών)

Επιστημονικο Δυναμικο

Με τη καθοδήγηση και τη προσωπική επιμέλεια του Καθηγητή Γ. Γεωργούδη, ειδικό στην Διαχείριση του Πόνου με έδρα στην Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για την επιτυχή έκβαση των προβλημάτων των ασθενών μας.

Ανθρώπινο δυναμικό με τις υψηλότερες δυνατές σπουδές [Διδακτορικοί (PhD) και μεταπτυχιακοί τίτλοι (MSc)], κλινική εξειδίκευση [θεραπεία χρόνιου πόνου, βελονισμός, χειροπρακτική, Clinical Pilates].

Ερευνητική και ακαδημαϊκή εμπειρία [Καθηγητές Φυσικοθεραπείας σε ΑΕΙ, διδάσκοντες σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στο χώρο της αποκατάστασης, πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα περιοδικά], αδειούχους από το Ελληνικό κράτος να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες, υπηρεσίες φυσικοθεραπείας/αποκατάστασης, υπηρεσίες ψυχολόγου.

Συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας

Ελεγμενες και Πιστοποιημενες Διαδικασιες

Διαδικασίες προτυποποιημένες που ακολουθούνται διεθνώς για την παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης, μετρήσεων και αξιολόγησης των ασθενών.

Ασφαλεια

Πλήρης κάλυψη Αστικής ευθύνης για όποια ιατρική/φυσικοθεραπευτική πράξη γίνεται στους χώρους μας.

Επιπρόσθετη κάλυψη για τους ασθενείς μας σε περίπτωση ατυχήματος στο χώρο μας, κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους, στη διάρκεια των θεραπειών τους.