Προφίλ

Physiopain 35

Τα Κέντρα Θεραπείας Πόνου – Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης PHYSIOPAIN ® group αποτελούν έναν εξειδικευμένο φορέα παροχής στο χώρο της ιατρικής, της αποκατάστασης και της εμβιομηχανικής για πάνω από 17 χρόνια.

Το PHYSIOPAIN ® group αποτελείται από μια μονάδα Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΕΦΙΑ), τρία εξειδικευμένα Κέντρα Θεραπείας Πόνου και Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης (PHYSIOPAIN 1, 2 και 3) και μια εξειδικευμένη μονάδα εμβιομηχανικών μετρήσεων, σχεδιασμού και κατασκευής ορθωτικών (MEDISTEPS) με περισσότερα από 8 σημεία μετρήσεων στην Εύβοια και Αττική.

 Προτεραιότητα του PHYSIOPAIN group τόσο στη παροχή υπηρεσιών όσο και στη κατασκευή εμβιομηχανικά σχεδιασμένων ιατρικών ορθωτικών είναι η υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η προσεκτική επιλογή και η άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με τις προτυποποιημένες διαδικασίες που ακολουθούνται εξασφαλίζουν αυτή τη προτεραιότητα.

 

 

Physiopain-18.jpgPhysiopain-31.jpgPhysiopain-32.jpgPhysiopain-33.jpgPhysiopain-34.jpgPhysiopain-35.jpgPhysiopain-50.jpgPhysiopain-55.jpg

Διαβάστηκε 1438 φορές